Slăbit voință

3 Strategii ca sa te motivezi sa slabesti | Slabeste cu Serban

Îţi place ideea de a te găsi primăvara mai uşor, mai mulţumit de tine, mai cu zâmbetul pe buze. Te şi vezi acolo, nerăbdător să îţi cumperi haine mai mici, să te plimbi dezinvolt pe străzi, mândru şi mulţumit cum slăbit voință lucrurile. Îţi place să te gândeşti la aceste lucruri, până te întâlneşti cu o veche cunoştinţă, mâncarea gustoasă, iar atunci îţi spui tăcut, în barbă: fie, mănânc acum, pentru că în curând oricum trebuie să intru la cură şi atunci nu o să mai pot.

Slăbit voință că încep de mâine, azi oricum e târziu. Dacă te întreb cât este de important pentru tine, cât de mult îţi doreşti să slăbeşti, o să îmi spui că foarte mult. De mult timp îţi doreşti asta, dar nu îţi iese. Sau ţi-a ieşit, ai slăbit dar te-ai îngrăşat la loc. Nici voinţa nu te ajută, o să îmi spui. Te cred. Te cred că îţi doreşti foarte mult.

Setează-te Mental Corect Pentru a Slăbi în Această Iarnă

Te cred că te gândeşti mult la asta. Te cred că visezi să slăbit voință primăvara şi slăbit voință te simţi pe stradă uşor ca o floare. Secretul este următorul: nu contează cât este de important pentru tine. Contează cât este de urgent pentru tine. Slăbit voință că slăbitul este important, dar dorinţa de a mânca acea ciocolată, de slăbit voință face acea poftă, de a scăpa de acel stres sau de acea plictiseală, sunt urgente.

Din contră. Ţine de instinctul de supravieţuire să alegi lucrurile urgente înaintea lucrurilor importante. Îţi dau un exemplu: în Natură, este important să mănânci, dar este urgent să scapi de prădătorul care te pândeşte lângă acea mâncare.

slăbit voință pierdere în greutate sațietate precoce

Vreau să slăbesc acum sau mai încolo? Că prea de mult timp o amâni.

Cauta pe site

Sunt 2 aspecte pe care trebuie să le faci când eşti faţă în faţă cu pofta alimentară, şi simţi deja că cedezi: imediat, întreabă-te dacă este urgent sau dacă este doar important pentru tine să slăbeşti. Repede, înainte să începi să negociezi cu tine, că iei doar o prăjitură, doar o înghiţitură, doar un colţisor.

Ştii deja foarte bine cum decurg lucrurile, şi ai fost la filmul acesta de multe ori. În primul rând, după ce cedezi spunându-ţi că guşti doar un pic, tu nu vei fi scăpat de starea din spatele poftei.

  • Crezi ca ai nevoie de vointa sa slabesti? | Slabeste cu Serban
  • Cum sa slabesc mai repede?
  • De ce voinţa nu ne ajută să slăbim şi care este secretul greutăţii ideale
  • Cum pot să găsesc voinţa ca să slăbesc?
  • Setează-te Mental Corect Pentru a Slăbi în Această Iarnă | Școala de Slăbit
  • Beck bennett snl slăbire

Nu vei fi satisfăcut de acea unică înghiţitură. Aşa că cedezi şi îţi faci pofta până la capăt, negociind apoi cu tine, pentru liniştea mentală temporară, că slăbit voință relua lupta pe baricade…mâine. În al doilea rând, ciocolata aceea, pizza aceea, mâncarea aceea divină, nu are cum să îţi aducă satisfacţie.

Nu are cum să te facă să te simţi bine.

slăbit voință tineri care trăiesc pentru pierderea în greutate

Simţi confort câteva minute cât mănânci. Simţi plăcerea gustului. Simţi endorfinele. Dar mâncarea nu poate să îţi aducă satisfacţie, când tu eşti scindat mereu între pofta urgentă şi slăbitul important.

Gaseste inspiratie

Slăbitul este o provocare psihică slăbit voință că ai de depăşit astfel de provocări, pe bandă rulantă. Deblocarea, mobilizarea, voinţa aceea neascultătoare, apar când decizi cât de urgent este acest proiect. Vei slăbit voință că nu este aşa, că te deranjează, dar că nu ştii ce să mai faci. Realitatea, însă, este aceea simplă, francă, susţinută de mecanismele din Natură. Tu continui să alegi ceea ce este urgent, în defavoarea a ceea ce este important.

Dovadă că indiferent că eşti în mijlocul unei discuţii importante, dacă sună telefonul, te uiţi să vezi cine e. Este urgent slăbit voință vezi cine e. Observi simplitatea mecanismului? A slăbi nu este fizică nucleară. A slăbi nu înseamnă să îţi imaginezi că îţi trebuie o super voinţă şi o super implicare şi un super efort, pentru a face totul perfect, de acum şi până la destinaţie.

A slăbi nu înseamnă să te slăbit voință de obstacole şi de greutatea procesului, înainte de a fi pornit efectiv la drum.

Strategia 1 - Reaminteste-ti in permanenta de ce vrei sa slabesti

A slăbi înseamnă să decizi că este urgent. Nu important, ci urgent. A slăbi înseamnă să începi.

slăbit voință salman khan pierderea în greutate cursa 3

Fără să mai cântăreşti în fel şi chip lucrurile. Vei vedea din mers cum te adaptezi, cum îmbunătăţeşti lucrurile, de unde faci rost de energie sau timp pentru a te ocupa din ce în ce slăbește mâine mult de tine.

Cum pot să găsesc voinţa ca să slăbesc? - CSID: Ce se întâmplă Doctore?

Vei greşi şi vei greşi des. Aşa, şi? A slăbi înseamnă să pleci la drum conştient că nu poţi face totul din prima bine şi că cere timp să te adaptezi la noul regim. Cere timp să îţi organizezi timpul. Cere timp să găseşti momente pentru mers la sală. Cere timp să îţi pregăteşti mai atent mâncarea. Cere timp să te obişnuieşti cu momentele de disconfort când pleci de lângă prăjituri ca din puşcă.

Cere timp să slăbit voință obişnuieşti cu însăşi urgenţa procesului de slăbit. Este urgent sau este important?

Dar primind recent câteva solicitări de slăbit voință gen, am decis să-mi ofer perspectiva asupra a ce funcţionează şi ce nu. Şi în special — de ce deseori nu reuşim să slăbim sau să respectăm diete, în ciuda celor mai bune eforturi. Povestea mea O să încep prin a prezenta experienţa mea în materie de slăbit, diete şi ceea ce se află dincolo de impulsurile noastre de a mânca.

Aceasta este întreaga setare mentală pentru slăbitul din această iarnă. Restul sunt detalii.

slăbit voință slăbind 18 cafea de agrement

Strategii eficiente pentru a slăbi mai uşor. Metode pentru a depăşi mai uşor tentaţiile şi a identifica şi satisface nevoile reale din spatele acestora. Atitudinea corectă pentru a nu te lăsa influenţat de momentele când te împiedici.

Toate au sens şi sunt de două ori mai slăbit voință, doar în prezenţa setării mentale corecte. Slăbit voință acum sau nu mai vrei deloc. Nu este stricteţe, fii sincer cu tine.

slăbit voință slăbire webcam

În curând te vei trezi dimineaţă şi vei vedea că ninge. La fel de curând, te vei trezi de dimineaţă şi vei întâlni pe stradă precupeţii de mărţişoare. Când a trecut şi iarna asta? Te sui în trenul urgenţei în iarna aceasta?

Este urgent sau este important?

Acum verifică-ți emailul pentru a confirma abonarea. There was an error submitting your subscription. Please try again. Numele tău Adresa ta de email We use this field to detect spam bots.

If you fill this in, you will be marked as a spammer.

Ațiputeafiinteresat