Slabire 34g

slabire 34g

Magneziul contribuie la : functionarea normala a sistemului muscular, sinteza normala a proteinelor, functionarea normala a sistemului nerovs, metabolismul energetic normal.

slabire 34g

Zincul contribuie la :, sinteza normala a proteinelor, metabolismul normal al carbohidratilor, metabolismul acido-bazic normal, functionarea normala a sistemului imunitar. Turmericul Curcuma longa este o planta ierboasa perena din familia ghimbirului originara din Asia de Sud tropicala.

Rizomul, o tulpina subterana in care planta depoziteaza amidon, proteine si alti nutrienti, reprezinta principala parte utilizata a plantei. Datorita continutului sau slabire 34g de nutrienti, turmericul este considerat un super aliment.

slabire 34g

Substantele biologic-active din rizomul de turmeric prezinta activitate antioxidanta, putand apara organismul de efectele negative ale radicalilor liberi produsi in cadrul proceselor metabolice. Pe langa aceasta, pot ajuta la mentinerea unui nivel normal de colesterol si prezinta un potential antiinflamator.

slabire 34g

Turmericul este completat cu alte trei slabire 34g care nu numai ca imbunatatesc gustul produsului, dar prezinta si ele efecte benefice pentru sanatate: lapte de cocos, scortisoara si ghimbir.

Curcuma Latte Pulbere.

Proteinele din zer reprezinta o sursa completa de proteine oferind toata gama de aminoacizi esentiali, care sustin refacerea si repararea tesuturilor musculare distruse in urma antrenamentelor intense. Whey DNA nu numai completeaza necesarul proteic zilnic, ci te sustine la fiecare antrenament. In plus, are doar de calorii per portie. Aminoacizii BCAA sunt esentiali, acest lucru insemnand ca nu sunt produsi de catre organism, ci trebuie asimilati din alimentatie.

Cantitate neta g Supliment alimentar slabire 34g plante si minerale Ingrediente active per lingura 4 g : Turmeric Curcuma longa 1 g Pulbere de lapte de cocos lapte de cocos, sirop de glucoza, proteine din lapte 0,92 g Scortisoara Cinnamomum spp 0,40 g Calciu carbonat de calciu mg Ghimbir Zingiber officinale 0,20 g Magneziu carbonat de magneziu mg Zinc citrat de zinc 5 mg Alte ingrediente: piper negru; sare Contine lapte. Poate contine urme de ou, gluten, soia si lupin.

slabire 34g

Mod de administrare: ca supliment alimentar, adaugati 1 lingura de pulbere 4 g intr-un shaker ce contine ml lichid e.

Ațiputeafiinteresat