Pătură slăbitoare.

Patura sauna caldura prin infrarosii Caracteristici: Pătură cu căldură în infraroșu fabricată din material impermeabil și extensibil.

scădere în greutate celtică tipul pierderii de grăsime corporală

Fir de încălzire sigură, proiectată să reziste curbelor sau ridurilor. Incalzire seaa prin Infrarosu Trei zone independente de încălzire pentru a trata brațele, talia și picioarele. Temperatura poate fi ajustată de la 26 la 70 ° C. Include patru termostate de siguranță pentru a întrerupe automat alimentarea în caz de supraîncălzire.

Timpul poate fi ajustat de la 15 la 60 de minute.

Pierdere în greutate brenda-35 ed cel mai bun arzător de grăsimi non-cofeină

Cele trei zone de încălzire cu efect de slăbire funcționează independent, astfel încât să puteți regla activitatea fiecăruia. PU de înaltă calitate oferă o atingere moale pentru confort. Funcțiile estetice: stimulează circulația sângelui și accelerează metabolismul.

sfaturi pentru mame să slăbească pierde 2 grăsimi pe săptămână

Stimulează tonifierea musculară și ajută la eliminarea toxinelor. Funcțiile de slăbire: accelerează metabolismul, precum și defalcarea celulelor adipoase.

Funcțiile nutriționale: facilitează absorbția nutrienților prin piele pentru a obține o piele netedă și netedă. Funcții benefice pentru sănătate: ajută la îmbunătățirea anumitor condiții, cum ar fi insomnia, constipația și artrita.

js pierderea în greutate a sănătății cum să pierzi grăsimea din burtă într-o săptămână

De asemenea, îmbunătățește sistemul imunitar. Dimensiuni si greutate: Dimensiuni patura : x 89 cm Pătură slăbitoare control: 8 pătură slăbitoare 23 x 23 cm Dimensiuni ambalaj x 43 x 49 cm Greutate: 9,8 Kg.

modalități de a pierde în greutate lichid cum să măsoare centimetri pentru pierderea în greutate

Ațiputeafiinteresat